Open dagen

Een open dag is ideaal om ons te leren kennen en inzicht te krijgen in opleidingen tot sportfysiotherapeut of manueel therapeut. Kom dus naar één van onze open dagen!

Data en programma

  • Donderdag 5 april 2018, 18.00 tot 20.00

Meld je nu aan

Workshop sportfysiotherapie ‘Wondgenezing’ van ESP

door Harald Bant

De open middag begint met een korte voorstelronde, waarna de structuur van de ESP opleiding wordt voorgesteld. Harald verteld over het thema wondgenezing waarin de proliferatiefase aan de orde komt en wat de fysiotherapeutische mogelijkheden en onmogelijkheden zijn in deze fase (de klinische relevantie). Daarna ga je in de praktijk aan de slag met het bepalen van het optimale gewicht in de methode Intensief Kracht Uithoudingsvermogen. We eindigen de workshop met een vragenronde.

Workshop manuele therapie ‘Lumbale Wervelkolom’ van Maitland

door Wouter Geerse

Na de introductie richten we ons op casuïstiek met kernpunten van het Maitland concept. In het praktische deel worden toepassingen, onderzoeks- en behandeltechnieken lumbale wervelkolom behandeld. Je krijgt uitgebreide informatie over het 3 jarig curriculum en we sluiting af met een vragenronde.

Meld je Gratis aan

Meld je hier uiterlijk drie dagen van tevoren gratis aan. Laat ons ook weten welke gratis workshop je wil volgen. We zien je graag in Gennep!

Voornaam

Achternaam

Je e-mail

Selecteer datum

Ik volg de gratis workshop
ESPMaitland

Graag ontvang ik de Nexus Nieuwsbrief

Opleidingen Sportfysiotherapie of Manuele Therapie

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn tijdens deze open middag, bekijk dan ons aanbod aan opleidingen sportfysiotherapie en manuele therapie. Natuurlijk kun je ons altijd bellen op +31 (0) 24 301 04 85 of stel je vraag via email.